Bloodborne

Kép a Bloodborne termékhez

6.445 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. március 25.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. április 19., hétfő

A(z) Bloodborne leírása

Yharnam városa egykoron utazók és zarándokok központja volt, miután a hatalmas településről elhíresült, hogy egy olyan ősi elixír forrása, amely minden bajra gyógyírt jelent. Mikor Yharnam híre hősünk, a Vadász fülébe jut, személyes indíttatásból azonnal felkerekedik, hogy megkeresse az orvosságot, de amit ott talál, arra a legrosszabb rémálmában sem gondolt volna.

Az egykoron virágzó várost ugyanis megszállta a métely, a mocsok és a sötétség, miközben az utcákat betegségtől eltorzult és megvadult emberek, igazi szörnyetegek járják, így bár hősünk nem adja fel az elixír felkutatásának gondolatát, azonban csakhamar rádöbben arra, hogy jelenleg még az életben maradása sem biztosított.

A Bloodborne a Dark Souls-sorozatot jegyző From Software akció-szerepjátéka, amelyben a Vadász oldalán egy horrorisztikusan sötét fantáziavilágban intenzív és változatos hack and slash ütközetek során kell átverekednünk magunkat az egész városon, miközben a túlélés és a gyógyszer kutatása mellett arra is rájöhetünk, hogy mi történt itt.

A játék sokkal közérthetőbb és könnyedebb formában tálalja az akciókat, mint a Dark Souls-sorozat, de a sötét hangulat, az útvesztők, a széles fegyverarzenál vagy a fejlődési rendszer a Bloodborne kapcsán is az említett nagyágyút idézi.

Legfrissebb hírek a(z) Bloodborne játékkal kapcsolatban