Bloodborne Game of The Year Edition

Kép a Bloodborne Game of The Year Edition termékhez

5.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. december 18.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Bloodborne Game of The Year Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Bloodborne alapjáték
- The Old Hunters kiegészítő

Yharnam városa egykoron utazók és zarándokok központja volt, miután a hatalmas településről elhíresült, hogy egy olyan ősi elixír forrása, amely minden bajra gyógyírt jelent. Mikor Yharnam híre hősünk, a Vadász fülébe jut, személyes indíttatásból azonnal felkerekedik, hogy megkeresse az orvosságot, de amit ott talál, arra a legrosszabb rémálmában sem gondolt volna.

Az egykoron virágzó várost ugyanis megszállta a métely, a mocsok és a sötétség, miközben az utcákat betegségtől eltorzult és megvadult emberek, igazi szörnyetegek járják, így bár hősünk nem adja fel az elixír felkutatásának gondolatát, azonban csakhamar rádöbben arra, hogy jelenleg még az életben maradása sem biztosított.

A Bloodborne a Dark Souls-sorozatot jegyző From Software akció-szerepjátéka, amelyben a Vadász oldalán egy horrorisztikusan sötét fantáziavilágban intenzív és változatos hack and slash ütközetek során kell átverekednünk magunkat az egész városon, miközben a túlélés és a gyógyszer kutatása mellett arra is rájöhetünk, hogy mi történt itt.

A játék sokkal közérthetőbb és könnyedebb formában tálalja az akciókat, mint a Dark Souls-sorozat, de a sötét hangulat, az útvesztők, a széles fegyverarzenál vagy a fejlődési rendszer a Bloodborne kapcsán is az említett nagyágyút idézi.

Legfrissebb hírek a(z) Bloodborne Game of The Year Edition játékkal kapcsolatban