Black Mirror

Kép a Black Mirror termékhez

4.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. november 28.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 02., kedd

A(z) Black Mirror leírása

Skócia, 1926. Miután édesapja váratlan öngyilkosságot követ el, David Gordon életében először felkerekedik, hogy felkutassa ősei otthonát a távoli Skóciában. Hősünk azonban csakhamar rádöbben arra, hogy élete egyik legrosszabb döntését hozta meg ezzel!

Gordon ugyanis ráébred, hogy családi birtokukon egy rejtélyes entitás minden egyes ősének az elméjét megfertőzte. A látogatást követően őt is rossz gondolatok és rémálmok kezdik el gyötörni, és attól tart, hogy pontosan arra a sorsra jut, mint korábban édesapja.

A Black Mirror-ban az ő történetét ismerhetjük meg egy sötét, gótikus és misztikus kalandjáték keretein belül, melynek történetében Gordont irányítva elébe megyünk a katasztrófának, és megpróbáljuk megoldani őseink otthonának titkát, mielőtt még az a titok teljesen megőrjítene minket.

A horrorisztikus kalandokat garantáló Black Mirror-t olyan legendás művészek ihlették, mint Poe vagy Lovecraft, így elképesztően hangulatos atmoszféra, folyamatos nyomozás, rengeteg párbeszéd és fejtörők egész sora vár ránk izgalmas kalandjaink során.

Legfrissebb hírek a(z) Black Mirror játékkal kapcsolatban