Battlezone (Playstation VR)

Kép a Battlezone (Playstation VR) termékhez

10.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. január 24.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. október 23., kedd

A(z) Battlezone (Playstation VR) leírása

Lépj a holnap csatamezőire, és tapasztald meg a PlayStation VR headset segítségével a virtuális valóságban, hogy miként is zajlanak majd a távoli jövő digitális világban zajló ütközetei, amelyek ugyanúgy vérre mennek majd, mint minden háború.

A Battlezone egy eredetileg a nyolcvanas években született, az Atari játékgépeire megjelent klasszikus, amelyet az évek során többször is felújítottak már, de most, a PlayStation VR által nyert igazi értelmet, hiszen ennyire valószerűen még soha nem tapasztalhattuk meg a digitális háborúk borzalmait.

A játékban a Tron-sorozatra hajazó neonfényes pályák sokasága vár ránk hol városi környezetben, hol a természetben, miközben egy hatalmas páncélos pilótafülkéjében ülve félelmetes ellenfelekkel, drónokkal, repülőgépekkel, telepített ütegekkel vagy más tankokkal kell megvívnunk az intenzív csatákat.

Mindezt ráadásul a virtuális valóságban és teljes realizmussal tehetjük meg, hiszen szabadon körbenézhetünk az ütközetek során, kézmozdulatainkkal vezérelhetjük tankunk néhány kapcsolóját, méghozzá teljes belső nézetből.

Legfrissebb hírek a(z) Battlezone (Playstation VR) játékkal kapcsolatban