Battlefield 4 Premium Edition

Kép a Battlefield 4 Premium Edition termékhez

10.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2014. október 23.

Platform: PC

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Battlefield 4 Premium Edition leírása

Mintegy hat esztendővel a Battlefield 3 eseményei után a Föld nagyhatalmai között újra kiéleződött a helyzet! Oroszországot és az Egyesült Államokat egy hajszál választja el a harmadik világháború kirobbantásától, mindeközben pedig Chang admirálisnak köszönhetően Kína is mozgolódni kezd, ami beláthatatlan következményekkel járhat.

A Battlefield 4-ben Daniel "Reck" Recker őrmester irányításával azt a feladatot kapjuk, hogy vegyük át a parancsnokságot az Egyesült Államok egyik elit tengerészgyalogos osztaga, avagy a Tombstone alakulat felett, és próbáljuk meg még csírájában elfojtani a kibontakozó konfliktust úgy, hogy arról lehetőleg senki se szerezzen tudomást.

A Battlefield 4 ezúttal is egy mozifilmszerű látvánnyal és izgalmakkal kecsegtető kampányban meséli el nekünk ezt az izgalmas sztorit, amelynek részeként megismerhetjük a modern hadviselést, részt vehetünk mozgalmas küldetésekben, körbejárhatjuk a Földet, megismerhetjük a legmodernebb fegyvereket, mindemellett pedig még harcjárművek, főként páncélosok volánja mögé is beülhetünk.

Természetesen nem is lenne hű a sorozathoz a Battlefield 4, ha nem találnánk benne többjátékos módot! A multiplayer során a konfliktusban résztvevő felek oldalán harcolhatunk, méghozzá a jól ismert szabályrendszerek mellett rengeteg új játékmódban és számtalan pályán, de még a Battlefield 2142 stratégiai megközelítésű Commander Mode-ja is visszatér, hogy mások társaságában is kipróbálhassuk a virtuális háborúzás örömeit.

A Battlefield 4 Premium Edition ráadásul most rengeteg extrát is kínál, ezáltal az összes eddig megjelent letölthető tartalom, a 12 bónusz Battlefield 4 Gold Battlepack és a szervereken lévő prioritás mellett exkluzív, csak a prémium kiadás megvásárlói számára elérhető testre szabási lehetőségeket, amelyek között festéseket, emblémákat, dögcédulákat és egyebeket találhatsz.

Legfrissebb hírek a(z) Battlefield 4 Premium Edition játékkal kapcsolatban