Baja: Edge of Control HD

Kép a Baja: Edge of Control HD termékhez

8.225 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 03.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Baja: Edge of Control HD leírása

Kurrens generációs konzolokra, így PS4-re és Xbox One-ra is ellátogatott az utóbbi évtized egyik legjobb rallys játékaként számon tartott Baja: Edge of Control, amely korábban már bebizonyította, hogy mind tartalmában, mind élményében az egyik legjobb, ha sárdagasztásról és nehéz terepről van szó.

A Baja: Edge of Control HD-ban több mint 1000 mérföldnyi pályán tehetjük próbára képességeinket, valamint természetesen autóinkat is, amelyek valóban létező modellek - több mint 160 licencelt típus - alaposan átalakított, kifejezetten terephez igazított változatai lesznek.

A játékban a legkülönfélébb körülmények között állhatunk rajtkockához, így hol hegyoldalakon és szerpentineken kell száguldanunk, hol iszapba vagy homokba süllyedve, miközben folyamatosan alkalmazkodhatunk a körülményekhez, amelyek eltérő vezetési stílusokkal kecsegtetnek számunkra.

A Baja: Edge of Control HD a 2008-as eredetihez mérten lényegesen szebb és részletesebb megjelenést, magas felbontású textúrákat, autentikusabb élményeket, valamint egyszerűbb és kényelmesebb irányítást is garantál majd számunkra a nagy terepversenyek során.

Legfrissebb hírek a(z) Baja: Edge of Control HD játékkal kapcsolatban