Aven Colony

Kép a Aven Colony termékhez

7.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. július 25.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. január 27., hétfő

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 1 db van raktáron!

A(z) Aven Colony leírása

Az Aven Colony egy sci-fi stílusban fogant városépítős stratégia, amelyben az lesz a célunk, hogy a Földtől fényévekre kolonizáljunk egy idegen bolygót, ezzel új otthont teremtve az emberiség számára, miután fajunk korábban sikeresen tönkretette szeretett planétáját.

A kolonizálás folyamata azonban rengeteg nehézséget rejt magában! Nem elég, hogy találkoznunk és tárgyalnunk kell a kiszemelt bolygón élő idegen létformákkal, és eleget kell tennünk kéréseiknek, mindemellett az első városok felépítése során olyan problémákkal is meg kell küzdenünk, mint az oxigénszegény atmoszféra, az extrém elektromos viharok vagy a különféle toxikus gázok.

Az Aven Colony az alapok tekintetében olyan nagy elődökből építkezik, mint amilyen a SimCity is volt korábban, ezáltal a jövő felépítése során meg kell adnunk mindent az első lakóknak ahhoz, hogy biztonságban érezzék magukat, így ételt, elektromosságot, levegőt, munkát és alapvető boldogságot, amely a letelepedés egyik záloga.

A játékban egy rendkívül összetett rendszer vár ránk, amelyben folyamatosan ügyelnünk kell az egyensúlyra, hogy úgy fejlődjünk, hogy közben biztosítani tudjuk az első kolonizálók számára a megfelelő körülményeket, miközben a külső hatások, és az új bolygó titokzatos múltja is sötét árnyékként nehezedik a jövőre.