Autobahn Police Simulator

Kép a Autobahn Police Simulator termékhez

2.395 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. június 23.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 24., kedd

A(z) Autobahn Police Simulator leírása

Az Autobahn Police Simulator a világ első olyan autós szimulátora, aminek részeként megtapasztalhatjuk, hogy milyen kihívásokkal és élményekkel is kell szembenéznie nap, mint nap a német autópálya-rendőrségnek, akik egész munkaidőben szabadon száguldozhatnak fel és alá a végeláthatatlan utakon.

Vedd át most te is az irányítást egy német autópálya-rendőr felett, pattanj szélvészgyors rendőrautókba, és teljesíts több tucatnyi izgalmas küldetést egy 40 kilométeres autópálya-szakaszon, amelyet a legnagyobb realizmussal alkottak meg a fejlesztők.

Az Autobahn Police Simulator-ban a 40 küldetés mindegyike igazi izgalmakat rejt! Hol gyorshajtók és bűnözők nyomába kell eredni az autópályán száguldó autók között szlalomozva, hol egy balesethez kell időben odaérnünk és biztosítanunk a helyszínt, a határ itt garantáltan a csillagos ég.

Az Autobahn Police Simulator címéhez hasonlóan maximális realizmust garantál mind a megvalósítás, mind a küldetések tekintetében, a Cobra-sorozatból ismerős hangulattal, hazánkban ráadásul opcionális magyar felirattal kiegészülve.