Assetto Corsa

Kép a Assetto Corsa termékhez

4.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. augusztus 26.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: 505 Games

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Assetto Corsa leírása

Az Assetto Corsa bebizonyítja, hogy még mindig volt hová fejlődnie a realisztikus autószimulátoroknak, az olasz Kunos Simulazioni játéka ugyanis olyan páratlanul valószerű vezetési élményt és versenyhangulatot varázsol a képernyődre, amit még a műfaj legnagyobb legendái is megirigyelhetnének.

Felejtsd el az árkád csúszkálást vagy az irreális sebességeket, itt ugyanis garantáltan olyan hatások érik majd az általad irányított autót a pályákon, mint a valóságban, így nagyon oda kell figyelned a kormánymozdulatokra, a féktávokra, a sebességre, valamint természetesen az alattad dübörgő gépcsoda minden egyes apró beállítására, amit te magad alkalmazhatsz és tesztelhetsz majd.

Az Assetto Corsa ráadásul nem csak a játékélmény, hanem a tartalom tekintetében is elképesztő kínálattal rendelkezik! A több mint száz nagyteljesítményű autó között ugyanis olyan szörnyetegeket találunk, mint a Team Lotus 98T, a Pagani R, a Ferrari LaFerrari, a Mercedes C9 vagy a McLaren MP4-12C GT, amelyekkel a leghíresebb versenypályákon körözhetünk Silverstone-tól kezdve, Monzán át a Nürburgringig bezárólag.

Mindezen túl lehetőségünk lesz a változatos egy- és többjátékos versenyek mellett az Assetto Corsa keretein belül komplett karriert és versenyhétvégét is teljesíteni, de ha elég jónak tartjuk magunkat, akár még izgalmas kihívásokban is megmutathatjuk, hogy mire vagyunk képesek.

Legfrissebb hírek a(z) Assetto Corsa játékkal kapcsolatban