Assetto Corsa

Kép a Assetto Corsa termékhez

6.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. augusztus 26.

Platform: PS4

Kiadó: 505 Games

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Assetto Corsa leírása

Az Assetto Corsa bebizonyítja, hogy még mindig volt hová fejlődnie a realisztikus autószimulátoroknak, az olasz Kunos Simulazioni játéka ugyanis olyan páratlanul valószerű vezetési élményt és versenyhangulatot varázsol a képernyődre, amit még a műfaj legnagyobb legendái is megirigyelhetnének.

Felejtsd el az árkád csúszkálást vagy az irreális sebességeket, itt ugyanis garantáltan olyan hatások érik majd az általad irányított autót a pályákon, mint a valóságban, így nagyon oda kell figyelned a kormánymozdulatokra, a féktávokra, a sebességre, valamint természetesen az alattad dübörgő gépcsoda minden egyes apró beállítására, amit te magad alkalmazhatsz és tesztelhetsz majd.

Az Assetto Corsa ráadásul nem csak a játékélmény, hanem a tartalom tekintetében is elképesztő kínálattal rendelkezik! A több mint száz nagyteljesítményű autó között ugyanis olyan szörnyetegeket találunk, mint a Team Lotus 98T, a Pagani R, a Ferrari LaFerrari, a Mercedes C9 vagy a McLaren MP4-12C GT, amelyekkel a leghíresebb versenypályákon körözhetünk Silverstone-tól kezdve, Monzán át a Nürburgringig bezárólag.

Mindezen túl lehetőségünk lesz a változatos egy- és többjátékos versenyek mellett az Assetto Corsa keretein belül komplett karriert és versenyhétvégét is teljesíteni, de ha elég jónak tartjuk magunkat, akár még izgalmas kihívásokban is megmutathatjuk, hogy mire vagyunk képesek.