Assassin´s Creed Rogue Remastered

Kép a Assassin´s Creed Rogue Remastered termékhez

7.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 20.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Assassin´s Creed Rogue Remastered leírása

Az Assassin's Creed Rogue egyenesen a 18. századi Észak-Amerikába kalauzolja el a játékosokat, hogy elmesélje a nagyszerű Assassin's Creed III előzményeit, méghozzá a valós történelem és a fiktív események ötvözésével.

A játék főhőse Shay Patrick Cormac lesz, aki az Orgyilkos testvériség egyik rettenthetetlen tagja, azonban egy félresikerült küldetés után teljesen megrendül a hitében, és átpártol a Templomosok közé, amivel a Testvériség vérbosszút esküszik ellene, de Shay minden eddiginél keményebb ellenfél lesz.

Az Assassin's Creed Rogue-ban körbejárhatod a 18. századi Észak-Amerika legnagyobb városait, találkozhatsz a kor történelmi hírességeivel, miközben rengeteg izgalmas küldetés vár rád, melyek során a vad akciók és a lopakodós bevetések egyaránt jellemzőek lesznek, de a legtöbbször csak te döntöd majd el, hogy melyik utat választod magadnak.

A játék egyik központi elemeként a tengeri ütközetek is fontos szerepet kapnak, ezáltal saját hajónkkal vághatunk neki a tengereknek és az óceánoknak, hogy vízre szállva is óriási csatákat vívjunk ellenfeleinkkel.

Legfrissebb hírek a(z) Assassin´s Creed Rogue Remastered játékkal kapcsolatban