Assassin´s Creed Origins

Kép a Assassin´s Creed Origins termékhez

6.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 27.

Platform: PS4

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

A(z) Assassin´s Creed Origins leírása

Újabb történelmi korba repít minket a népszerű Assassin's Creed-sorozat, amelynek aktuális epizódjában az ókori Egyiptomban kalandozhatunk, az Orgyilkosok és a Templomosok kontinenseket és évszázadokat átívelő csatározása ugyanis a fáraók korába is visszavezethető.

Az Assassin's Creed Origins nemcsak egy új történelmi korszakot, hanem egy új főhőst is felvonultat, így Bayek, az ősi orgyilkos irányításával vethetjük bele magunkat a Nílus és a piramisok titkainak felfedezésébe, miközben a lebilincselő történet részeként szabadon felfedezhetünk ősi városokat és szállhatunk szembe a Templomosokkal.

Akárcsak a korábbi epizódokban, úgy az Assassin's Creed Origins-ben is kiemelkedően nagy figyelmet kap a lopakodás, az ellenfelek becserkészése, kihallgatása és követése, az épületek megmászása, a félelmetes halálugrások, a néma gyilkosságok, valamint a nyílt színi harc, amit ezúttal is megannyi fegyverrel kivitelezhetünk.

Az Assassin's Creed Origins ráadásul mindehhez a sokszínű játékmenethez páratlanul összetett szerepjátékos élményekkel is szolgál, aminek hála folyamatos fejlődés mentén ismerhetjük meg az ókori Egyiptom csodáit és legnagyobb problémáit.

Legfrissebb hírek a(z) Assassin´s Creed Origins játékkal kapcsolatban