Assassin´s Creed Origins Deluxe Edition

Kép a Assassin´s Creed Origins Deluxe Edition termékhez

18.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 27.

Platform: PS4

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Assassin´s Creed Origins Deluxe Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Assassin's Creed Origins alapjáték
- zenei CD
- Egyiptom térképe
- extra letölthető küldetés (Tengeri rajtaütés)
- extra digitális tartalom (Sivatagi Kobra csomag)

Újabb történelmi korba repít minket a népszerű Assassin's Creed-sorozat, amelynek aktuális epizódjában az ókori Egyiptomban kalandozhatunk, az Orgyilkosok és a Templomosok kontinenseket és évszázadokat átívelő csatározása ugyanis a fáraók korába is visszavezethető.

Az Assassin's Creed Origins nemcsak egy új történelmi korszakot, hanem egy új főhőst is felvonultat, így Bayek, az ősi orgyilkos irányításával vethetjük bele magunkat a Nílus és a piramisok titkainak felfedezésébe, miközben a lebilincselő történet részeként szabadon felfedezhetünk ősi városokat és szállhatunk szembe a Templomosokkal.

Akárcsak a korábbi epizódokban, úgy az Assassin's Creed Origins-ben is kiemelkedően nagy figyelmet kap a lopakodás, az ellenfelek becserkészése, kihallgatása és követése, az épületek megmászása, a félelmetes halálugrások, a néma gyilkosságok, valamint a nyílt színi harc, amit ezúttal is megannyi fegyverrel kivitelezhetünk.

Az Assassin's Creed Origins ráadásul mindehhez a sokszínű játékmenethez páratlanul összetett szerepjátékos élményekkel is szolgál, aminek hála folyamatos fejlődés mentén ismerhetjük meg az ókori Egyiptom csodáit és legnagyobb problémáit.

Legfrissebb hírek a(z) Assassin´s Creed Origins Deluxe Edition játékkal kapcsolatban