Assassin´s Creed Odyssey

Kép a Assassin´s Creed Odyssey termékhez

13.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 05.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. november 19., kedd

A(z) Assassin´s Creed Odyssey leírása

Az ókori Görögországban folytatódik tovább az Assassin's Creed-sorozat története, ahol Alexios vagy Kassandra irányításával lehetőségünk nyílik kapcsolódni a legismertebb történelmi eseményekhez I. Leonidász spártai király zsoldosaiként.

Az Assassin's Creed Odyssey a franchise valaha látott legnagyobb nyitott világát állítja a középpontba, ezáltal háborúktól szétszakított tájakon, varázslatos erdőkön, vulkanikus szigeteken és nyüzsgő metropoliszokon keresztül kell hatást gyakorolnunk a görög történelem legjelentősebb eseményeire.

A játékmenet a sorozat korábbi epizódjaira épül, ezáltal csak rajtunk múlik, hogy a túlzás nélkül tonnányi fő- és mellékküldetést miként teljesítjük, hiszen lehetőségünk nyílik csendesen lopakodni, de akár vad küzdelmekbe is belebonyolódhatunk, csak rajtunk múlik, hogy miként jutunk el az összetett, a görög történelemből, mítoszokból és legendákból is építő történet végére.

Sőt mi több, az Assassin's Creed Odyssey a széria eddigi legösszetettebb harcrendszerével, valamint szerepjátékos megközelítéssel kínálja nekünk a franchise jól ismert sajátosságait, így hősünk fejlesztése mellett testre szabhatjuk fegyvereinket, felszereléseinket, képességeinket, de akár még hajóinkat is.

Legfrissebb hírek a(z) Assassin´s Creed Odyssey játékkal kapcsolatban