Ash of Gods: Redemption

Kép a Ash of Gods: Redemption termékhez

7.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. január 31.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Koch Media

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. július 09., csütörtök

A(z) Ash of Gods: Redemption leírása

Az Ash of Gods: Redemption egy igazi műfaji egyveleg, melyben a klasszikus körökre osztott taktikai stratégiákat a vizuális novellák, az RPG-k és a kártyajátékok sajátosságaival ötvözték, melynek eredményeképpen egy igazi különlegesség született.

A játék története azokról az angyalokról szól, akik miután elnyerték szabadságukat, az Isten védelmének hiányában a pokol legmélyebb bugyraiba taszították az embereket, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy karaktereink oldalán móresre tanítsuk ezeket a lényeket.

Az Ash of Gods: Redemption részeként három karakter oldalán ismerhetjük meg a sztorit, amivel nemcsak három különféle élmény, hanem három eltérő befejezés is vár majd ránk, miközben az izgalmas cselekmény során mindvégig fontos szerepet kapnak a döntéseink.

A vizuális novellákból ismert gyönyörű megoldások és történetvezetés mellett az Ash of Gods: Redemption részeként a csaták kapták a legfontosabb szerepet, melyek mind egy szálig úgy lettek kialakítva, hogy csak kockázatos döntések és megoldások révén tudjanak győzelmet aratni bennük a játékosok.

Legfrissebb hírek a(z) Ash of Gods: Redemption játékkal kapcsolatban