Ark: Survival Evolved

Kép a Ark: Survival Evolved termékhez

18.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. augusztus 29.

Platform: PC

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. június 26., kedd

A(z) Ark: Survival Evolved leírása

Az Ark: Survival Evolved minden eddiginél magasabb szintre emelte a dinoszauruszos akciójátékok fogalmát, ebben a túlélőjátékban ugyanis nemcsak az lesz a célod, hogy legyőzd ezeket a vérszomjas teremtményeket, hanem az, hogy megpróbálj együtt élni velük.

A játékban saját karaktert alkothatsz, és felfedezhetsz egy titokzatos, őslényektől hemzsegő szigetet. Eleinte csak a túlélés a tét, de csakhamar ráébredsz, hogy ha ügyesen kihasználod a rendelkezésedre álló felszereléseket, ha okosan fejlődsz és craftolsz, akkor lehetőséged nyílik megküzdeni a dinoszauruszokkal, sőt akár meg is szelídíthetsz néhányat.

Az Ark: Survival Evolved egyik legnagyobb különlegessége ugyanis, hogy dinoszauruszok hátára is pattanhatsz, így segítségükkel gyorsabbá válik a felfedezés és intenzívebbé minden egyes összecsapás, miközben a háttérben saját menedéket építhetsz, élelmet termeszthetsz, tárgyakat készíthetsz és egyre jobb technológiákat fedezhetsz fel.

Sőt mi több, az Ark: Survival Evolved keretein belül ezt az élményt másokkal is lehetőségünk nyílik megosztani, hiszen egyszerre akár több száz játékos lesz megtalálható a pályákon, akikkel lehetőségünk nyílik együttműködni, de vigyázz, mert ebben a világban nemcsak a dinoszauruszok, hanem más emberi harcosok is nagyon komoly fenyegetést jelenthetnek.

Legfrissebb hírek a(z) Ark: Survival Evolved játékkal kapcsolatban