Aquanox Deep Descent

Kép a Aquanox Deep Descent termékhez

7.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. december 31.

Platform: PC

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Előrendelhető, megjelenéskor azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. december 31., csütörtök

A(z) Aquanox Deep Descent leírása

Fedezz fel egy varázslatos és egyben veszélyekkel teli vízalatti világot, az Aquanox Deep Descent keretein belül ugyanis FPS-nézetben merülhetünk le szédítő mélységekbe, ahol egy disztópikus vízalatti univerzumban szerezhetünk magunknak életre szóló élményeket.

Az Aquanox Deep Descent története a közeli jövőben játszódik, amikor a Föld felszíne a felmelegedés miatt teljesen lakhatatlanná vált, az emberiség pedig föld- és vízalatti településeken rendezkedik be, ebben a különleges világban pedig óriási ellentétek alakultak ki az egyes frakciók között.

Légy részese te is a hatalomért és a készletekért folytatott háborúnak, válassz magadnak testre szabható tengeralattjárókat, látogass el a különféle frakciókhoz, fedezz fel vízalatti városokat, és légy részese izgalmas küzdelmeknek.

Az Aquanox Deep Descent ráadásul nemcsak egyedül, hanem három másik játékos oldalán négy fős kooperatív módban is játszható, aminek hála egy kisebb hadsereggel próbálhatunk szerencsét ebben a sötét és komor világban.