Anno 1800

Kép a Anno 1800 termékhez

18.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. április 16.

Platform: PC

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Előrendelhető, megjelenéskor azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. április 16., kedd

A(z) Anno 1800 leírása

Ismét a történelembe, az ipari forradalom korába vezet vissza minket a legendás Anno-sorozat, mely a városépítős stratégiák egyik nagyágyújaként lehetőséget ad arra, hogy a 19. században is kivegyük a részünket az iparosodásból, ezáltal birodalmunk építése mellett rengeteg felfedezés, újítás és megannyi kaland vár ránk.

Az Anno 1800 egyáltalán nem változtat a korábban bevált recepten, ezáltal igazán klasszikus élményt kínál minden eddiginél jelentősebb mennyiségű tartalommal, aminek részeként Európa szmogos ipari városaitól kezdve a dél-amerikai esőerdőkig bezárólag terjeszthetjük birodalmunkat.

A korábbi részekhez hasonlóan az Anno 1800-ban is alulról építkezve indítjuk karrierünket, ezáltal egy aprócska települést építünk, majd a folyamatos terjeszkedéssel és fejlődéssel egyre nagyobb várossá, később egy óriási metropolisszá bővítjük, miközben expedíciókat indítva egészen új földrészeket és kultúrákat is megismerhetünk, a megannyi extra lehetőség mellett.

Az Anno 1800 az összetett történeten felül ráadásul többjátékos élményeket is kínál, így mások oldalán is lehetőségünk nyílik megtapasztalni a birodalomépítés izgalmait, melyek során a folyamatos terjeszkedés ugyanolyan fontos lesz majd, mint lakóink igényeinek teljesítése.

Legfrissebb hírek a(z) Anno 1800 játékkal kapcsolatban