Ancestors Legacy

Kép a Ancestors Legacy termékhez

3.699 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. május 22.

Platform: PC

Kiadó: 1C Company

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Ancestors Legacy leírása

Az Ancestors Legacy egy minden téren klasszikus középkori stratégia, melyben a vikingek, a germánok, a szlávok vagy az angolok oldalán lehetőségünk nyílik megvívni a történelem legnagyobb és legismertebb csatáit.

A játék a valós idejű stratégiák nyomdokain haladva számtalan taktika alkalmazására ad lehetőséget, miközben bázisunk építése, fejlesztése és védelme mellett az erőforrás-menedzsmentről, valamint a folyamatos ellentámadásról is gondoskodnunk kell.

Az Ancestors Legacy az Unreal Engine 4 grafikus motorra épült, ennek megfelelően nemcsak településeinket nézhetjük meg testközelből, hanem harcosainkat és egységeinket is, miközben a mi parancsainkat hajtják végre akár a sztorival átitatott kampányban, akár a multiplayer módban.

Az intenzív küzdelmekre kiélezett Ancestors Legacy nem a több ezer fős ütközetekre, inkább a kisebb összecsapásokra koncentrál, így válasszuk bármelyik frakciót is, határozottan előnyt élvez majd a játékban a taktikus megközelítés, aminek hála minden egyes pályának és küldetésnek többször is nekifuthatunk majd, a változatosság garantált.

Legfrissebb hírek a(z) Ancestors Legacy játékkal kapcsolatban