Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

American Truck Simulator: Oregon kiegészítő

Kép a American Truck Simulator: Oregon kiegészítő termékhez

2.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 04.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 23., péntek

A(z) American Truck Simulator: Oregon kiegészítő leírása

FIGYELEM: A kiegészítő futtatásához szükséges az American Truck Simulator alapjáték!

Megérkezett az American Truck Simulator legújabb kiegészítője, melyben egyenesen Oregon csodálatos államában teljesíthetünk izgalmas kamionos küldetéseket, miközben a zsúfolt városoktól kezdve, a sivatagos vidékeken át a zöldellő hegyekig bezárólag mindenhová elvisz majd az utunk.

Az American Truck Simulator: Oregon betöltésével 5 ezer mérföldnyi új út vár ránk, méghozzá 14 nagyváros érintésével, melyek közül Salem, Eugene és Portland sem maradt ki, sőt mi több, az új helyszínek mellé természetesen 13 nagyobb pihenőhely, 17 helyi gyáróriás és Oregonra jellemző márkák sokasága is befutott.

A kiegészítő - melynek futtatásához elengedhetetlen az alapjáték - ezen felül több mint 700 teljesen új 3D-s objektummal kecsegtet a pályákon, de nem maradtak el az izgalmas feladatok sem, amiket szokás szerint magyar nyelven ismerhetünk meg.