Agony

Kép a Agony termékhez

5.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. május 29.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 02., kedd

A(z) Agony leírása

Az Agony minden idők egyik legbrutálisabb, legfélelmetesebb és legőrültebb horrorjátékaként garantáltan megmutatja, hogy milyen érzés megjárni a poklok-poklát, ebben a beteg alkotásban ugyanis az alvilág legsötétebb bugyrai várnak majd ránk.

Az alkotásban egy meggyötört lélekként egy sötét, pokoli helyen ébredünk fel. Nem emlékszünk semmire, de csakhamar rájövünk arra, hogy különleges képességeinknek jóvoltából megszállhatunk más embereket és démonokat, ami elengedhetetlen lesz a továbbjutáshoz és a túléléshez is.

Az Agony története zavaros, filozófiai mélységekig hatol, mindemellett pedig garantáltan megérinti a pszichédet, olykor-olykor halálra rémiszt, miközben a rejtélyes Vörös Istennőt üldözöd ebben a rémségektől és más eltévelyedett lelkektől hemzsegő világban.

Tedd próbára idegeidet és tűrőképességeidet, fedezd fel a sötét és rémisztő pályákat, még ha minden érzékszerved tiltakozik is ellene, és használj ki minden lehetőséget, hogy túléld a megpróbáltatásokat. Felkészültél életed legsötétebb utazására?

Legfrissebb hírek a(z) Agony játékkal kapcsolatban