ATV Renegades

Kép a ATV Renegades termékhez

8.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. április 21.

Platform: PS4

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) ATV Renegades leírása

Pattanj lóerőben gazdag és nitróval felturbózott ATV-k nyergébe, és húzd tövig a gázt, az ATV Renegades ugyanis nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy minden eddiginél realisztikusabb és változatosabb formában varázsolja képernyőnkre a quad-versenyek élményét.

Az ATV Renegades berkein belül ehhez 24 off-road helyszín vár ránk, melyekkel az Egyesült Államoktól és Angliától kezdve, Oroszországon és Kanadán át, Mexikóig és Thaiföldig bezárólag igazán őrült árkád száguldásban lehet részünk a lehető legváltozatosabb terepen.

Hol térdig érő sárban, hol hóban vagy homokban gázolva kell helytállnunk a futamokon, és míg egyszer a sebességen, addig máskor a technikázáson és a trükközésen lesz a hangsúly, a határ ugyanis itt a csillagos ég, akárcsak a tartalom tekintetében.

Az ATV Renegades-ben ugyanis egy hat teljes fejezetből álló világbajnokság mellett lehetőségünk nyílik gyorsversenyeken indulni, de osztott képernyős módban egyaránt részt vehetünk majd futamokon, így akár másokkal is megtapasztalhatjuk a szélvészgyors sárdagasztás izgalmait.