A Plague Tale: Innocence

Kép a A Plague Tale: Innocence termékhez

14.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. május 14.

Platform: PS4

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. október 24., csütörtök

A Plague Tale: Innocence kiemelt információk

Előrendelői extrák:

Kép a A Plague Tale: Innocence termékhez

A(z) A Plague Tale: Innocence leírása

1349, Párizs. Óriási pestisjárvány söpör végig a Francia Királyság területén. Emberek tízezrei esnek áldozatul a szörnyű kórnak, melynek pusztító jellege mindenhol felüti a fejét. Ebben a sötét és kilátástalan helyzetben indul az A Plague Tale: Innocence szívszorító története!

A játék főhőse egy testvérpáros, Amicia a nagyobb növér, és kisöccse Hugo, akik a hírhedt Inkvizíció üldözöttjeiként kénytelenek menekülés közben átvészelni a pestisjárványt, azonban Amicia ígéretet tett, hogy bármi áron megvédi testvérét az inkvizítoroktól és a betegségtől egyaránt.

Szomorú és veszélyekkel teli történetüket a mi irányításunk alatt élhetjük majd át, így minden pályán az lesz a cél, hogy elrejtőzzünk az inkvizíció kegyelmet nem ismerő katonái és a járványt terjesztő patkányhadak elől, akiket akár egymásnak is ereszthetünk annak érdekében, hogy elérjük célunkat.

Az A Plague Tale: Innocence egy külsőnézetes lopakodós kalandjátékként elragadó helyszíneken vezeti végig a két testvér kalandját, miközben minden rejtekhelyet, árnyékot és csapdát ki kell használnunk ahhoz, hogy a fejtörők megoldásával megmentsük őket a haláltól.

Legfrissebb hírek a(z) A Plague Tale: Innocence játékkal kapcsolatban