Microsoft

Az 1975-ben alapított Microsoft a játékipar egyik legnagyobb veteránjaként az egyik legismertebb szoftver- és konzolgyártó, valamint kiadó is egyben, akik már évtizedek óta biztosítanak lehetőséget arra, hogy egységes felületen, a Windows platformon tudjanak hódolni kedvenc szenvedélyüknek a rajongók.

A redmondi cégóriás egyik divíziójának tekinthető Microsoft Studios segítségével 2002 óta a játékipar egyik legjelentősebb szereplőinek is tekinthetők, így az Xbox részleg megalkotását követően egy saját konzollal állítottak maguk mellé milliókat, amely Xbox One név alatt immáron a harmadik generációjánál tart.

A Microsoft Studios és az Xbox nevéhez köthető többek között a hang- és mozgásalapú irányítás a Kinect által, de természetesen a videojátékok tekintetében is számtalan emlékezetes nevet köszönhetünk nekik az Age of Empires-től és a Halo-tól kezdve, a Gears of War- és a Killer Instinct-sorozatokon át a Forza-szériáig bezárólag.

Belsős stúdiói közé olyan nevek tartoznak, mint a Rare, a 343 Industries, a Turn 10 vagy a The Coalition, de a nagyobb franchise-ok mellett a cégóriás az utóbbi években kimagasló figyelmet kezdett el fordítani a független fejlesztésű címek támogatására is.

Összesen 35 darab Microsoft játék található a Play 24/7-en!
XBOX ONE

Xbox One S alapgép 2 Tb belső tárhellyel

Gyártó: Microsoft
Megjelenés: 2016. augusztus 02.
 
129.990 Ft
XBOX ONE

Minecraft Favorites Pack

Kiadó: Microsoft
Megjelenés: 2016. június 21.
 
7.290 Ft
PC

Microsoft Wireless Display adapter

Gyártó: Microsoft
Megjelenés: 2016. május 27.
 
19.900 Ft
XBOX ONE

Quantum Break

Kiadó: Microsoft
Megjelenés: 2016. április 05.
 
6.790 Ft
123a(z) 3 -ből